Welkom bij de Mile High Club

Om seks spannend en opwindend te houden kun je variëren in de plaatsen waar je met elkaar de liefde bedrijft. De douche en de keukentafel zijn prima alternatieven voor het bed, maar je kunt ook nog een stapje verder of hoger gaan…

Zo is het toilet een veelvoorkomende plek om seks te hebben. Dat is goed verklaarbaar, want het is in openbare gelegenheden vaak de enige plek waar je ‘ongestoord’ samen kunt zijn. Voor de een heel opwindend, de ander moet er niet aan denken. Of het ook echt opwindend is, is maar de vraag.

Als het je wat lijkt, is het in ieder geval handig om op een paar dingen te letten. Ten eerste de grootte van het toilet: is er voldoende bewegingsruimte om een standje te doen wat jullie beide prettig vinden? Daarnaast is een schone wc een must. Je wilt niet afgeleid worden door je broek die op je enkels hangt en over de vieze vloer sleept. Tot slot is het ook slim om een toilet uit te kiezen waar je wat privacy hebt. Met name vrouwentoiletten zijn een ontmoetingsplek voor vriendinnen om roddels uit te wisselen en make-up bij te werken. Je wil je zin niet laten ontnemen door dat soort gesprekken, om nog maar niet te spreken van mensen die naast jou het toilet gebruiken.

Voor één speciaal soort toilet waar je seks kunt hebben is zelfs een fictieve club opgericht: de Mile High Club. Leden van deze club delen met elkaar dat ze seks hebben gehad op grote hoogte, namelijk in het toilet van een vliegtuig. Voor veel mensen is het een opwindend idee om in hoog in de lucht in een vol vliegtuig even samen het toilet in te duiken voor een vluggertje. De vraag is wel of je met je billen op het kraantje en met een stewardess kloppend op de deur ook daadwerkelijk tot grote hoogten komt. Toch proberen? Zorg dat in elk geval dat je de kleding en haren even checkt voor je weer naar buiten stapt.

WIST JE DAT…? Uit onderzoek is gebleken dat 20% van de vrouwen en 60% van de mannen regelmatig masturbeert op het toilet op werk. Dit gebeurt niet alleen doordat ze opgewonden zijn, maar bijvoorbeeld ook om stress weg te nemen.

Post Author: Admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *